Typeles

Onze school gaat de komende jaren veel aandacht besteden aan de ICT-vorming van de leerlingen. In dit verband vinden wij het ontwikkelen van toetsenbordvaardigheid bij onze leerlingen van groot belang en gaan wij hier meer aandacht aan besteden. 

Wij gaan kosteloos de typetraining aanbieden aan de leerlingen van onze groep 6.
Wel wordt aan u gevraagd om de kosten van de intensieve begeleiding voor uw rekening te nemen..

De training is online en wordt op school en thuis gedaan waarbij het niveau van de training steeds wordt aangepast aan de mogelijkheden van uw kind. Zowel de kinderen (wekelijks), de ouders (tweewekelijks) als de school (wekelijks) worden gerapporteerd over de voortgang van de training. 

Het trainingsconcept van The House of Typing wordt op meer dan 500 basisscholen in Nederland aangeboden. Het omvat een intensieve begeleiding, aanpassing van het programma aan de mogelijkheden van de individuele cursist, rapportages en stelt het kind in staat om op een plezierige en veilige manier het typecertificaat te halen. Bouw je eigen typewereld, verover eilanden en verdien schatten. Stiekem kun je door een verrekijker ontdekken welke schatten jouw klasgenoten hebben gewonnen. 

Even proberen?
http://www.thehouseoftyping.nl/gratis-proefles